La Lande - Bricquebec

La Lande är ett för trakten tidstypiskt stenhus från början av 1800-talet, mycket smakfullt och varsamt renoverat. Huset inrymmer två vackra, rymliga och väl utrustade semesterbostäder

Les Gros Monts,
50260, Bricquebec, France

Att uppleva

Staden Bricquebec ligger i centrum av Cotentin-halvön, cirka 20 km söder om nordkusten, 15 km från västkusten och 25 km från halvöns östkust. Den upptar botten av en naturlig bassäng som är några kilometer i diameter, vars sluttningar är synliga till exempel över Cattigny-kusten som leder norrut mot Cherbourg via Quettetot. Floden Aizy, en biflod till Scye, korsar staden från norr till söder.

Vi är bortskämda med alla valmöjligheter av alla våra lokala stränder. En bilresa på femton minuter tar dig till den skyddade viken vid Carteret på Atlantkusten, med tunnland av mjuk, gyllene sand och varma pooler vid lågvatten, bra säker paddling för ungdomar och perfekt för de mindre att bygga sandslott i. Endast fem minuters bilresa upp längs kusten ligger Hatainville, lokalt känd som Surfer’s beach och bredvid är Surtainville, en ytterligare stor och lång sandsträcka. Kite-surfing och vindsurfing är här mycket populära. Utöver dessa kan du köra ända upp till Cap de la Hague, med dess spektakulära vyer och höga, steniga klippor och stränder och fler fantastiska klipppromenader.

Dagligen går det under sommaren båtturer från Carteret hamn till Jersey. Jersey syns tydligt från den Franska kusten. Jersey är en underbar ö tillhörande England och har en blandning av både Fransk och Brittisk kultur.
Manche är verkligen ett område som har något för alla. Allt från berömda trädgårdar och slott till Bayeuxtapeten. Under hela sommaren hålls även många trädgårdsmässor och marknader i Normandie. Större gods och herrgårdar håller öppet hus. St Mere Eglise ligger 25 minuters bilresa från La Lande och utgör början på Utah Beach, början på D-Days landningsstränder.

La Lande

2 semesterhus båda synnerligen väl utrustade

La Lande är lantligt och vackert beläget i utkanten av medeltidastaden Bricguebec långt ifrån trafikbrus men samtidigt endast 20 minuter från hamnen i Cherbourg
La lande ligger ca 15 minuter från de fantastiska säkra stränderna med badorter såsom Barneville och Carteret som även bjuder på enastående trevliga restauranger.

Vad säger våra gäster

Planerar du en resa till Normandie?

Båda våra semesterhus är rymliga och ljusa, trevligt inredda men fortsatt har många originaldetaljer sparats. Vi strävar ständigt att skapa och erbjuda ett mysigt och hemtrevligt boende som hemma men ändå hemifrån.
Rulla till toppen