Våra Semesterbostäder

Båda bostäderna innehåller:

Kestrel

Kestrel har ett mycket rymligt vardagsrum/kök/matsal med två uppsättningar Franska dörrar som leder till egna terrasser på framsidan såväl som på baksidan. Rymliga och trevliga ljusa skinnsoffor. Rymligt matbord med sex klädda stolar och ett mycket välutrustat kök.

Två dubbelrum på övervåningen som båda har utsikt över trädgården / parken på baksidan. Det ena sovrummet inrymmer en dubelsäng. I detta rum finns möjlighet att även sätta in en extrasäng. Sovrummet har ett eget badrum med regndusch. Det andra sovrummet har två enkelsängar som givetvis kan sättas samman till en dubbelsäng. Detta rum har ett intilliggande badrum även detta utrustat med regndusch. Alla sängar är försedda med täcken, kuddar och kvalitetssängkläder av hög kvalitet. Badrummen är försedda med trevlig frotté.

En HD LCD-TV (brittisk mottagning) med DVD-spelare, Wi-Fi, mikrovågsugn, gasspis, elektrisk ugn, väl tilltagen kyl och mindre frysfack, diskmaskin, tvättmaskin, regndusch, trappor, barngrind, resesäng, barnstol, babybadkar, centralvärme. Utanför: Kolgrill, bord och stolar (fram och bak) studsmatta, gungor, bordsfotboll och bordtennis.

 

Barn Owl

I Barn Owl är de gamla stenväggarna exponerade. Bostaden är mycket rymlig och ljus och har en inbjudande hall som ger bostaden en trevlig hemmiljö känsla. På övervåningen inryms ett mycket stort vardagsrum/kök/matsal. Trevliga skinnsoffor och ett matbord med plats för 8 personer. En HD LCD-TV (brittisk mottagning), DVD-spelare, Wi-Fi, mikrovågsugn, gasspis, elektrisk ugn, väl tilltagen kyl med frysfack, diskmaskin, tvättmaskin, regndusch, trappor, spjälsäng, babybadkar, barnstol, centralvärme. Utanför: Bord, stolar, kolgrill, studsmatta, gungor, bordsfotboll och bordtennis.

Sovrummen på bottenvåningen har Franska dörrar som vetter mot trädgården/ parken och terrassen.
Sovrum 1 är ett rymligt och ljust rum som har en dubbelsäng, sittgrupp och ett stort badrum. En babysäng kan även inrymmas i detta rum.

Sovrum 2 är ett rymligt och ljust rum med två enkelsängar som tillsammans bildar en dubbelsäng, ett eget badrum. Detta rum har även plats för en extra babysäng. Till detta badrum finns även ingång från hallen.

Sovrum 3 ligger på övervåningen och har 1 enkelsäng och en 140 cm säng. Detta rum har ej eget badrum.

 

Vad säger våra gäster

Rulla till toppen